Model cerere admin
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Model cerere admin
Nickname :
Varsta :
Experienta : Da/Nu ( referitor la comenzile de admin )[Oricum daca minti vei fi prinsi si vei ramane fara admin ]
Vechime pe server :
De ce crezi ca meriti admin pe server? :
Pe serverul nostru nu este nevoie sa platiti pentru statutul de administrator, de aceea adminii nostrii sunt selectati cu mare atentie, asa ca nu va asteptati ca toti sa primiti admin .
Varsta :
Experienta : Da/Nu ( referitor la comenzile de admin )[Oricum daca minti vei fi prinsi si vei ramane fara admin ]
Vechime pe server :
De ce crezi ca meriti admin pe server? :
Pe serverul nostru nu este nevoie sa platiti pentru statutul de administrator, de aceea adminii nostrii sunt selectati cu mare atentie, asa ca nu va asteptati ca toti sa primiti admin .

ExeQtoR- Admin
Data de inscriere: 05/08/2011
Varsta: 18
Localizare: Tg-Jiu

Cerere de admin
Nickname : cTa | AlexZ
Varsta : 25
Experienta : Da.Am si propriul server
Vechime pe server : destul de mult.
De ce crezi ca meriti admin pe server? .Nu consider ca as merita admin.Ramana la aprecierea staffului sa decida.Eu am facut aceasta cerere.Va multumesc!
Varsta : 25
Experienta : Da.Am si propriul server
Vechime pe server : destul de mult.
De ce crezi ca meriti admin pe server? .Nu consider ca as merita admin.Ramana la aprecierea staffului sa decida.Eu am facut aceasta cerere.Va multumesc!
AlexZ- Vizitator
Re: Model cerere admin
Nu consideri ca meriti? Nu meriti

ExeQtoR- Admin
Data de inscriere: 05/08/2011
Varsta: 18
Localizare: Tg-Jiu

Hmm cu wallul tau de 2 bani ai 0.1% sanse sa fi admin. pare rau team prins cu wall de multe ori + demo asa ca lasatete de wall si poate poate o sa ai o sansa.

revenge- Mesaje: 6
Data de inscriere: 07/08/2011
Wall?
Wall?ce wall?daca aveam wall...ma faceati muci la unele harti?daca aveam wall jucam la fel de bine pe toate hartile,pe hartile pe care am jucat mai mult m-am obisnuit cel mai bine.
AlexZ- Vizitator
Cum adica ce wall ?? dute frate si invata counter si nu mai minti. Se vedea clar ca ai un wall pe tn

revenge- Mesaje: 6
Data de inscriere: 07/08/2011
Daca am wall de ce inca joc pe server?Daca aveam wall as cum zici eram banat de mult.sau faci si tu ca alt admin?de ciuda ca l-am omorat de 2ori imi da ban..
AlexZ- Vizitator
Imi pare rau ca am postat din nou,dar nu merge sa dau edit la cea publicata mai devreme.Dar eu am facut o simpla cerere de admin si atat pentru ca am crezut ca voi avea noroc sau o oarecare prioritate pentru ca sunt owner al unui server.Deci doar atat vreau sa discutam in acest topic.Deci daca vreti sa-mi dati admin bine,daca nu iara bine.Deci cam atat am vrut sa zic.O zi buna,ceau
AlexZ- Vizitator
Subiecte similare» Model Cerere Admin
» Model Cerere Admin/Slot
» Model de Cerere Sanctionare Admin
» Model cerere Admin Cs-Abyss.isanegaming.ro
» cerere admin
» Model Cerere Admin/Slot
» Model de Cerere Sanctionare Admin
» Model cerere Admin Cs-Abyss.isanegaming.ro
» cerere admin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: